Fitness

De fitnessruimte van Wellnesselande heeft een complete metamorfose ondergaan. Begin januari 2016 is de trainingszaal ingericht met de nieuwste cardio- en krachttoestellen van Matrix Fitness. Ultramoderne apparatuur geschikt voor jong en oud, man en vrouw, voor beginners tot topatleten.

Fitness staat voor kracht, conditie en flexibiliteit. Train deze disciplines optimaal en je creëert een fit(ter) lijf. Functional Training mag daarin niet ontbreken. Vandaar dat Wellnesselande hun fitnessruimte drastisch heeft aangepast en samen met Matrix Fitness de meest optimale trainingsomgeving heeft ontworpen. Dit biedt meer variatie waardoor het sporten niet snel verveelt. Daardoor houd je het trainen langer vol, train je effectiever en bereik je dus eerder resultaat. Dit kan in groepsverband maar ook één op één.

Ook nieuw is het eGym-cirkelconcept, de perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn maar weinig tijd hebben. Ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben maar zeker ook voor de ervaren sporter. Het is de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Je traint op volautomatische krachttoestellen opgesteld in twee circuits van ieder 8 en 10 toestellen. De behaalde resultaten worden goed gemonitoord en verschillende meetmomenten zullen aantonen hoe je ervoor staat.

Qua krachttraining kun je dus je hart ophalen, maar ook in het nieuwe ingerichte cardiovasculaire gedeelte van de fitnessruimte is er voldoende beleving. Deze apparatuur is het neusje van de zalm, voorzien van een geïntegreerd touchscreen wat bij iedere training steeds weer opnieuw een complete ervaring biedt.

Het professionele team staat altijd klaar om te testen, meten, begeleiden, adviseren of gewoon gezellig voor een praatje.

Cookie instellingen