Over Ons

De start

De eerste paal was in maart 2007 een feit. Na een lange voorbereidingsfase was het moment daar. Tijdens deze officiële gelegenheid werd het startschot gegeven voor de bouw van een moderne sport- en ontspanningsfaciliteit, genaamd Wellnesselande. In mei 2008 werd Wellnesselande aan het grote publiek getoond. De afwerking van enkele zaken heeft de officiële start doen uitkomen in februari 2009. Nadat wethouder Bas Nootenboom de officiële handelingen had voltrokken was er twee dagen lang de gelegenheid om alles te zien en uit te proberen.
 

Het vervolg

De hardwerkende instelling van Wellnesselande heeft zich in korte tijd doen ontplooien tot een gerenommeerde naam binnen de fitnessbranche. Uit verschillende landen komen ondernemers kijken naar de manier waarop Wellnesselande zich presenteert. Dit unieke concept zorgt voor veel beweging en nieuwsgierigheid binnen de branche.
 

Onze missie

Wellnesselande wil haar gasten inspireren, motiveren en professioneel begeleiden, met behulp van een uitgebalanceerd aanbod aan inspanningsactiviteiten en verfrissende, uitnodigende ontspanningsmogelijkheden.

Met als doel Wellness als levensstijl in het dagelijkse ritme van haar gasten te faciliteren en verankeren.
 

Onze Visie

Wellness betekent bewust kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspannen. Dat levert de juiste balans op die ervoor zorgt dat je je fit voelt, een positieve houding hebt en geniet van het leven. Door bewust de principes van deze levensstijl te volgen, creëer je een basis waarmee je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aanstuurt.

Wellnesselande gelooft dat je gezondheid je kostbaarste bezit is.

Aan de basis van je gezondheid ligt een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning. En daarvoor verwelkomen we je graag bij Wellnesselande. Om je te inspireren tot doelgerichte lichaamsbeweging en welverdiende ontspanning in een verfrissende, stijlvolle omgeving.

Dat is onze unieke invulling van Wellness.

Wellnesselande: dé ontmoetingsplaats om je goed te voelen!
Cookie instellingen