Kinderactiviteiten

 

Kinderfeestjes

Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, een leuke les volgen en misschien daarna nog wel een lekkere pannenkoek versieren en opeten??

Ook aan onze kleine vrienden wordt gedacht! Wellnesselande is bij uitstek een plek om een gezellig kinderfeestje te organiseren.

Door de vele mogelijkheden die Wellnesselande biedt is er ook voor de kleine sportievelingen iets leuks te doen. Zo kan er een uurtje gesport worden op allerlei manieren.

Vele kinderen hebben hun kinderfeestje al op deze leuke manier ingevuld! De kinderfeestjes liepen uiteen van klimmen tot dansen, maar over één ding waren ze het allemaal eens… Dit was hun leukste kinderfeestje tot nu toe!

Voor meer informatie rondom kinderfeestjes kunt u contact opnemen met Wellnesselande; info@wellnesselande.nl of 0180-646400
 

Groepslessen

Een speciaal ontwikkeld kinderprogramma zorgt ervoor dat kinderen van nul tot twaalf jaar spelenderwijs kennis maken met verschillende grondslagen van het bewegen, zoals lopen, zwemmen, springen, jongleren, gooien en balanceren, vertaald naar verschillende kinderlessen.

Babyzwemmen (vanaf 3 mnd tot 24 mnd)

Het is een bijzondere ervaring om met je baby te zwemmen. Bij ons kan je deze unieke ervaring beleven. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs leer je, je kind op een speelse manier de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen.

Peuterzwemmen (van 2 jaar tot 4 jaar)

Na het babyzwemmen volgt het peuterzwemmen. Tegen de tijd dat het kindje goed kan lopen mag het meedoen aan peuterzwemmen. Deze lessen zullen, ook weer op een speelse manier, in het teken staan van de voorbereiding op de Zwem-ABC. Na het peuterzwemmen is het kindje klaar voor de Zwem-ABC. Voor meer informatie over de Zwem-ABC, klik hier.

Sport4Fun (van 6 tot 12 jaar)

De naam zegt het eigenlijk al, op een leuke en vooral sportieve manier kennis maken met de verschillende sporten. Bij Sport4Fun wordt er op een leuke en afwisselende manier gesport. De verschillende sportdiciplines staan hierbij in het middelpunt. Klimmen, voetbal, goochelen of tennis kunnen allemaal onderdeel uitmaken van Sport4Fun.
Cookie instellingen