Klimhal

Verleg je grenzen, overwin je angst en push yourself to the limit! In de klimhal kom je al deze uitdagingen tegen. Ervaar zelf de feel-good beleving na deze sportieve uitdaging.

In de klimhal staan drie uitdagende klimmuren, waar voor een ieder wat wils is. De gevorderde klimmer kan de "Mars Attack" beklimmen en voor de kids is "Bont & Blauw" al een enorme uitdaging!

Voor de fanatieke klimmers heeft Wellnesselande een indrukwekkende 3D-wand. Deze 17 meter hoge wand geeft je door zijn rotsachtige structuur een echte klimervaring!

Heb je nog nooit geklommen, maar wil je het graag leren? Geen enkel probleem bij Wellnesselande. Naast de mogelijkheid om met de juiste diploma’s zelfstandig te klimmen, zijn er ook verschillende groepslessen waar je, als lid van Wellnesselande, gewoon aan mee kan doen!

Als je de smaak echt te pakken hebt kan je ook je klimcertificaat halen. Tegen een kleine vergoeding volg je een cursus bij één van onze gebrevetteerde instructeurs. Na deze cursus kan je samen met andere fanatieke klimmers gebruik maken van de verschillende klimwanden!
Cookie instellingen