Pedicure

De ervaren pedicure pakt voetzorgen als likdoorns, eelt, schimmelnagels en ingroeiende nagels aan.


Naast het behandelen van voetproblemen is het ook mogelijk om de voeten te laten verzorgen met een Wellness behandeling.

Wij bieden de volgende behandelingen aan:
 
Pedicure behandeling regulier
knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, behandeling van schimmelnagels, ingroeiende nagels, incrèmen van de voeten. Deze behandeling duurt 45 minuten.
 
Pedicure behandeling kort
Knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, deelbehandeling [verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, behandeling van schimmelnagels of ingroeiende nagels], incrèmen van de voeten. Deze behandeling duurt 30 minuten.
 
Pedicure & Wellness
Knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, deelbehandeling [verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, behandeling van schimmelnagels of ingroeiende nagels], voetscrub-massage, incrèmen van de voeten. Deze behandeling duurt 45 minuten.
 
Pedicure & Gellak
Dit is de pedicure behandeling kort in combinatie met Gellak. Deze behandeling duurt 60 minuten.

Bekijk onze prijslijst:

 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar skincare@wellnesselande.nl  of bellen met 0180 – 646 400.
 
Cookie instellingen