Skincare

Het nieuwe Skincare team is sinds oktober met veel enthousiasme gestart en bestaat uit allround schoonheidsspecialiste Linda en pedicure Jenke. U bent van harte welkom in onze salon!

Pedicurebehandelingen
Wilt u uw voeten graag laten verwennen met een ontspannende voetbehandeling of heeft u last van likdoorns, eelt, schimmelnagels of een ingroeiende nagel? Dan kunt u terecht bij onze pedicure Jenke. Wij bieden de volgende behandelingen aan:
  • Pedicure behandeling regulier: knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, behandeling van schimmelnagels, ingroeiende nagels, incrèmen van de voeten. Deze behandeling duurt 45 minuten.
  • Pedicure behandeling kort: knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving, deelbehandeling verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, behandeling van schimmelnagels of ingroeiende nagels, incrèmen van de voeten. Deze behandeling duurt 30 minuten.
 
U kunt van top tot teen terecht bij ons Skincare team voor een goede verzorging én ontspanning!
Voor afspraken of meer informatie kunt u mailen naar skincare@wellnesselande.nl of bellen met 0180 – 646 400
 
Schoonheidsbehandelingen
U kunt bij Linda terecht voor onder andere:
  • ProSkin gezichtsbehandelingen van 30, 45, 60 of 75 minuten. ProSkin gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en elke leeftijdscategorie en worden naar uw wens samengesteld
  • Lokale Cryotherapie: Cryo active facial van 30 of 60 minuten of een losse sessie van 15 minuten
  • Ontharen en verven: harsen/ epileren van wenkbrauwen, harsen bovenlip en/of kin
  • Ontharen lichaam; harsen oksels, bikinilijn, onderbenen, armen, buik- en of rug
  • Wimperlift: Lash permanent lift inclusief of exclusief verven
Cryotherapie gezicht
Cryotherapie is een Anti ageing behandeling. Deze behandeling duurt 15 minuten  en is ook te combineren met een ProSkin behandeling.
 
De cryo therapie werkt effectief op:
 
Het beste resultaat bereikt u d.m.v. een kuurverband van 10 behandelingen met een frequentie van minimaal 2 x per week. Daarna kan er altijd een afspraak gemaakt worden voor het onderhouden.
De Cryo therapie is ook beschikbaar als enkel een gerichte gezichtsbehandeling van 30 minuten en ook voor [sport] blessures.


 
Cookie instellingen