Skincare

Iedere huid verdient een op maat gemaakt advies met een daarbij behorende behandeling.

Dit kan varieren van een gezichtsbehandeling, massage tot aan een pedicure.
Ons team is in oktober 2021 met veel enthousiasme gestart en bestaat uit allround schoonheidsspecialiste Linda, en pedicure Jenke.

Graag stellen wij hen aan u voor;

Schoonheidsspecialiste Linda is al ruim 13 jaar huidspecialiste. In 2008 behaalde zij haar diploma en heeft zich in de jaren daarna verdiept in allerlei vormen van huidproblematiek. Door middel van aanvullende trainingen blijft zij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche, en mag zij zich ook op korte termijn “expert” noemen op het gebied van ons huismerk Dermologica.
Tevens is Linda gestart met de locale cryotherapie behandelingen. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact opnemen met skincare@wellnesselande.nl of 0180-646400.
 
Pedicure Jenke is recentelijk afgestudeerd als pedicure. Naast gedegen kennis over voetzorg is zij momenteel bezig met een opleiding medisch pedicure waardoor zij qua kennis en vaardigheden volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.
U kunt bij Jenke terecht voor diverse behandelingen waaronder eelt- en klovenbehandeling, behandeling van likdoorns en schimmelnagels, maar ook voor een ontspannende voetbehandeling kunt u bij haar terecht.
Ook voor informatie omtrent de voetbehandelingen kunt u contact opnemen met skincare@wellnesselande.nl of 0180-646400.
 
Cookie instellingen